هر شخص که نسبت به تقاضای ثبت علامت اعتراض داشته باشد باید ظرف مهلت 30 روز از تاریخ انتشار آگهی پذیرش اظهارنامه ثبت علامت ، اعتراض خود را در دو نسخه مبنی بر عدم رعایت تمایز میان ثبت علامت کالا یا خدمات ، با کالا و خدمات موسسه دیگر و یا ثبت علامتی که مخالف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه می باشد تنظیم نموده و با توجه به موارد مذکور در ماده 32 آیین نامه ، به مرجع ثبت تسلیم نماید ، پس از ثبت اعتراض نامه ، نسخه دوم آن با قید تاریخ و شماره وصول به معترض مسترد می گردد . به اعتراض نامه باید دلایل و مدارک استنادی و رسید پرداخت هزینه رسیدگی به اعتراض ( که مطابق جدول هزینه ها 1,500,000 ريال برای شخص حقیقی و 3,000,000 ريال برای شخص حقوقی می باشد) ، ضمیمه شود .
در صورتی که اعتراض نامه و مدارک استنادی منضم به اعتراض نامه ، نیاز به تکمیل داشته باشد ، مرجع ثبت با تعیین موارد ، کتباً از متقاضی می خواهد که ظرف مهلت 30 روز از تاریخ ابلاغ ، نسبت به رفع نواقص اقدام نماید در غیر اینصورت اعتراض نامه باطل تلقی خواهد شد .
اعتراض مبنی بر ادعای حق مالکیت نسبت به علامتی که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت و آگهی شده است :
اعتراض مبنی بر ادعای حق مالکیت نسبت به اظهارنامه علامتی که تسلیم و ثبت گردیده است در حالتی که علامت قبلاً به نام معترض ثبت نگردیده باشد باید همزمان با اعتراض برای علامت خود ، مطابق قانون و آیین نامه تقاضای ثبت کرده و حق ثبت اظهارنامه و علامت بر حسب طبقات و تمامی مخارج مربوط به آن را نیز تادیه نماید .
مرجع ثبت ظرف مهلت 10 روز از تاریخ وصول اعتراض ، نسخه ای از اعتراض نامه را به انضمام رونوشت مدارک و دلایل استنادی به متقاضی ثبت علامت ابلاغ می نماید و متقاضی مکلف است ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ ، پاسخ مکتوب خود را به اعتراض وارده به مرجع ثبت تسلیم نماید .
عدم پاسخ متقاضی در مهلت مقرر به منزله تمکین وی خواهد بود در این صورت و در صورتی که متقاضی کتباً به اعتراض معترض تمکین نماید ، درخواست او برای ثبت علامت مسترد شده تلقی می گردد و مراتب کتباً به معترض ابلاغ می شود تا در صورتی که علامت وی به ثبت نرسیده است ، بر طبق اظهارنامه ای که همزمان با اعتراض تسلیم کرده است ، نسبت به ثبت آن اقدام کند .
در صورت عدم تمکین متقاضی ، مرجع ثبت مراتب را ظرف 10 روز به معترض ابلاغ می کند و معترض مکلف است در مهلت 20 روز ، اعتراض خود را از طریق مرجع ثبت تسلیم کمیسیون ماده 170 آیین نامه نماید . در صورتی که اعتراض معترض مبنی بر ادعای داشتن برخی حقوق ، غیر از حق مالکیت ، نسبت به علامتی باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت شده ولی هنوز در ایران به ثبت نرسیده است (مگر اینکه علامت قانوناً قابل ثبت نباشد) در این فرض ، معترض نیازی به تسلیم اظهارنامه ثبت علامت به مرجع ثبت نخواهد داشت چرا که کمیسیون ماده 170 آیین نامه تصمیم خود را به صورت مستند و مستدل اعلام می نماید و تصمیم از سوی مرجع ثبت به متقاضی یا به طرفین اختلاف ابلاغ می شود و ظرف 60 روز از تاریخ ابلاغ ، قابل اعتراض در دادگاه های عمومی تهران می باشد .
در صورتی که اظهارنامه تسلیمی توسط معترض به هر دلیل منتهی به ثبت علامت نشود ، مبالغ پرداختی از این بابت قابل استرداد نخواهد بود .
توجه : در صورتی که اعتراض در کمیسیون رد شود ، هزینه رسیدگی به اعتراض قابل استرداد نیست.
توجه : چنان چه معترض مقیم ایران نباشد مهلت ها به دو ماه افزایش می یابد .
|